RO TIL KROP OG SIND

YIN YOGA

IMG_5035 (1)

Yin yoga er en stille og meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de primært liggende eller siddende stillinger, som holdes 3-5 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppen energibaner, meridianerne.

Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen.

Yin yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Det kan hjælpe dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen. At give sig selv Yin Yoga er at tage en pause fra hverdagens gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad.

Jeg guider dig i funktionel yin yoga, hvor vi arbejder med bestemte fokusområder. Det betyder du har frihed til at finde netop den stilling, der virker for dig og din krop i forhold til fokusområdet. Alle kroppe er forskellige, derfor er alle stillingerne forskellige fra krop til krop. Det betyder også at ale uanset yogaerfaring kan deltage. Det gælder både nybegyndere, erfarne, mænd og kvinder.

HVOR?

Undervisningen finder sted i min egen yogasal på Houvig Klitvej 14, 6950 Ringkøbing.

Her har jeg skabt et trygt og varmt rum til ro og afslapning. Et sted hvor du kan læne dig tilbage og nyde din pause fra hverdagens travlhed og stress, og i stedet berolige nervesystemet og finde ro i kroppen.

Alt udstyr er tilstede, så kom blot i blødt og behageligt tøj.

yogasal2
Tilmeld ventelisten We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.