RO TIL KROP OG SIND

YIN YOGA

Yin Yoga er en anden måde at træne kroppen på og er et effektivt supplement til løbe- og styrketræning, fordi Yin Yoga er træning af bindevævet.

I yin yoga praktiserer vi siddende og liggende yoga stillinger, hvor vi strækker og presser bindevævet. Du er afslappet og dine muskler er passive i det område du arbejder med. Vi bliver i stillingerne i 3-5 min – nogle gange op til 10 min – så ledbånd, sener og det øvrige bindevæv, stimuleres til at blive stærkere, væskefyldt og mere fleksibelt.

I strækkene trækker vi knoglerne en anelse fra hinanden, så livsenergi og kropsvæsker - vores chi - kan flyde frit, og vi oplever velvære i både krop og sind.

Til yin yoga på gården guider jeg dig i funktionel yoga, hvor vi arbejder med at finde strækket i fokusområdet.  Stillingerne skal ikke se ud på en bestemt måde, men jeg guider dig og samtidig har du frihed til at finde netop den stillinger der virker for dig. Alle kroppe er forskellige, derfor er alle stillingerne forskellige og det betyder også at alle kan deltage i funktionel yin yoga på gården.

Med funktionel yin yoga giver jeg dig muligheden for at dykke ned i din krop, arbejde med sindet og opleve den ro og velvære yin yogaen giver.

Pt. tilbyder jeg ingen hold.

Men du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker en enetime hvor vi arbejder med det du har brug for.

Måske kunne du tænke dig, at jeg kom ud til din virksomhed eller til et event som f.eks. en polterabend, fødselsdag eller lign.

Kontakt mig for at høre nærmere.

DET MED SMÅT
  • I henhold til persondataloven gøres der opmærksom på, at du ved booking af træning, yin yoga eller workshops & events er indforstået med, at PT v/Camilla Jensen registrerer og opbevarer dine indtastede personlige oplysninger til journalføring samt udarbejdelse af faktura. Du er altid berettiget til at få berigtigede, udleveret eller slettet dine oplysninger, som sker ved henvendelse til indehaver Camilla Jensen. Du kan læse mere her.
You need to Login for joining waitlist.