RO TIL KROP OG SIND

YIN YOGA

IMG_5035 (1)

 

Yin Yoga er en anden måde at træne kroppen på og er et effektivt supplement til løbe- og styrketræning.

Yin yoga er en stille og meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de primært liggende eller siddende stillinger, som holdes 3-5 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppen energibaner, meridianerne.

Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen.

At give sig selv Yin Yoga er at tage en pause fra hverdagens gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad.

Yin yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Det kan hjælpe dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen.

Jeg guider dig i funktionel yin yoga, hvor vi arbejder med bestemte fokusområder. Det betyder du har frihed til at finde netop den stilling, der virker for dig og din krop i forhold til fokusområdet. Alle kroppe er forskellige, derfor er alle stillingerne forskellige fra krop til krop. Det betyder også alle kan deltage.

Alle uanset yogaerfaring kan deltage. Det gælder både nybegyndere, erfarne, mænd og kvinder.

Hvis sæsonen er startet kan du stadig nå at deltage, såfremt der er plads på det ønskede hold. Du betaler kun for de restrende gange.

Undervisningen finder sted i min egen yogasal i Houvig ved Ringkøbing.

Her har jeg forsøgt at skabe et trygt og varmt rum til ro og afslapning. Et sted hvor du kan læne dig tilbage og nyde din pause fra hverdagens travlhed og stress, og i stedet berolige nervesystemet og finde ro i kroppen.

Alt udstyr er tilstede, så kom blot i blødt og behageligt tøj.

YIN YOGA FORLØB
YY forløb (1)
Hold 1
Tirsdage kl. 9.30 - 11.00

7 x yoga i uge 8-14

Datoer: 18/2, 25/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3

 

PRIS: 815 kr.

FYLDT

YY forløb (2)
Hold 2
Tirsdage kl. 17.00-18.30

7 x yoga i uge 8-14

Datoer: 18/2, 25/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3

PRIS: 815 kr.

LEDIGE PLADSER

yin yoga forløb Mandeholdet
Hold 3 - Mandeholdet
Onsdage kl. 19.00 - 20.30

 7 x yoga i uge 8-14

Datoer: 19/2, 26/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4

PRIS: 815 kr.

LEDIGE PLADSER

YIN YOGA EVENTS
MFR & Yin Yoga 8.marts
MFR & Myo Yin
Søndag d. 8/3 kl. 10.00 - 12.00

Forkæl dig selv med afspændende bindevævsmassage, hvor bliver du introduceret til en kombination af myofascial release (MFR) teknikker & Yin Yoga.

Vi benytter bolde og blokke til at afspænde muskler (myo) og bindevæv (fascia) via triggerpunkter langs meridianbanerne. Resultatet er en bedre cirkulation gennem kroppen samt en fantastisk fornemmelse af ro og afspænding både fysisk og mentalt.

PRIS: 250 kr.

LEDIGE PLADSER

Yin Yoga Forår Workshop

Forårs Yin Yoga

Lørdag d. 28. marts kl. 9.30 - 12.00

Gennem yin yogaen kan vi give slip på den mørke vintertid, foretage en ”indre forårsrengøring”, og skabe plads til foråret, lyset og varmen, der er på vej tilbage.

Vi vil fokusere på lever-galdeblære meridianerne, der ifølge Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) er forbundet med foråret og elementet træ. Leveren er blandt andet med til at rense ud i kroppen og skille os af med vores affaldsstoffer.

PRIS: 300 kr.

LEDIGE PLADSER

HVOR?

Houvig Klitvej 14, 6950 Ringkøbing

Alt nødvendigt udstyr er tilstede - kom blot i blødt tøj. Evt. medbring et par varme sokker og en varm trøje.

yogasal2
PRIS

Se pris under de enkelte hold/event.

Hvis du ikke er kommet med på et hold fra sæsonstart, har du alligevel mulighed for at starte op på et hold, selvfølgelig forudsat der er en ledig plads. Så betaler du blot for det resterende antal gange i sæsonen.

PRØVETIME

Hvis du er i tvivl om yin yoga er det rigtige for dig, og du gerne vil prøve en time, før du tilmelder dig, er det også muligt.

En prøvetime koster 115 kr.

Beløbet fratrækkes, hvis du tilmelder dig et hold.

TILMELDING

Tryk på "Tilmeld dig"- knappen eller send mig en sms på 41 41 42 77.

Kontonr.: 7670 6540376
Mobilepay: 88845

Tilmeldingen er bindende og personlig.

Jeg glæder mig til at byde dig indenfor!

DET MED SMÅT
  • I henhold til persondataloven gøres du opmærksom på, at du ved booking af personlig træning, hold el. a. hos PT v/Camilla Jensen bedes oplyse informationer, der er brug for i forbindelse med deltagelse, aflysninger el. lign. PT v/Camilla Jensen registrerer og opbevarer dine indtastede personlige oplysninger til journalføring samt udarbejdelse af faktura. Dit telefonnummer eller email bruges kun, hvis det er relevant i fht. det hold eller workshop du er tilmeldt. Dine oplysninger deles ikke med andre.
  • Den 25. maj 2018 træder EU persondataforordning i kraft, og den følger jeg selvfølgelig. Derfor kan du efter denne dato få oplyst hvad vi har af informationer om dig og få dem rettet eller slettet. Dette sker ved henvendelse til indehaver Camilla Jensen.
  • Du kan læse mere her.
You need to Login for joining waitlist.