RO TIL KROP OG SIND

YIN YOGA

IMG_5035 (1)

Yin Yoga er en anden måde at træne kroppen på og er et effektivt supplement til løbe- og styrketræning.

At give sig selv Yin Yoga er at tage en pause fra hverdagens gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad.

Yin yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Det kan hjælpe dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen.

Yin yoga er en stille og meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de primært liggende eller siddende stillinger, som holdes 3-5 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppen energibaner, meridianerne.

Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen.

Jeg guider dig i funktionel yin yoga, hvor vi arbejder med bestemte fokusområder. Det betyder du har frihed til at finde netop den stilling, der virker for dig og din krop i forhold til fokusområdet. Alle kroppe er forskellige, derfor er alle stillingerne forskellige fra krop til krop. Det betyder også alle kan deltage.

Undervisningen finder sted i min egen yogasal i Houvig ved Ringkøbing.

Her har jeg forsøgt at skabe et trygt og varmt rum til ro og afslapning. Et sted hvor du kan læne dig tilbage og nyde din pause fra hverdagens travlhed og stress, og i stedet berolige nervesystemet og finde ro i kroppen.

Alt udstyr er tilstede, så kom blot i blødt og behageligt tøj.

YIN YOGA FORLØB

Yin yoga er en helt rolig og mindful yogapraksis, hvor der er fokus på ro og nærvær i kroppen.

I yin yoga arbejder vi med længere stræk i bindevævet. De enkelte stræk holdes mellem 2-5 minutter og er for det meste siddende og liggende stillinger.

Vi arbejder også med let meditation, åndedrættet og massagebolde.

Hold 1
Tirsdage kl. 9.30 - 11.00

 11 x yoga i uge 2-14

Datoer: 7/1,  14/1, 21/1, 28/1, 18/1, 25/1, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3

Obs ingen yoga i uge 6 & 7.

PRIS: 1.275 kr.

FÅ PLADSER

Hold 2
Tirsdage kl. 17.00-18.30

 9 x yoga i uge 4-14

Datoer: 21/1, 28/1, 18/1, 25/1, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3

Obs ingen yoga i uge 6 & 7.

PRIS: 1.045 kr.

yogasal2
HVOR?

Houvig Klitvej 14, 6950 Ringkøbing

Alt nødvendigt udstyr er tilstede - kom blot i blødt tøj.

PRIS

Se pris under de enkelte hold.

Hvis du ikke er kommet med fra sæsonstart, har du alligevel mulighed for at starte op på et hold, forudsat der er plads. Så betaler du blot for det resterende antal gange i sæsonen.

PRØVETIME

Hvis du er i tvivl og gerne vil prøve en time før du tilmelder dig, er det også muligt. En prøvetime koster 115 kr. Beløbet fratrækkes, hvis du tilmelder dig et hold.

TILMELDING

Tryk på tilmeldingsknappen.

Skriv om du ønsker en plads på hold 1 eller hold 2.

Kontonr. ved indbetaling: 7670 6540376

Mobilepay: 88845

Tilmeldingen er bindende og personlig.

Jeg glæder mig til at byde dig indenfor!

DET MED SMÅT
  • I henhold til persondataloven gøres du opmærksom på, at du ved booking af personlig træning, hold el. a. hos PT v/Camilla Jensen bedes oplyse informationer, der er brug for i forbindelse med deltagelse, aflysninger el. lign. PT v/Camilla Jensen registrerer og opbevarer dine indtastede personlige oplysninger til journalføring samt udarbejdelse af faktura. Dit telefonnummer eller email bruges kun, hvis det er relevant i fht. det hold eller workshop du er tilmeldt. Dine oplysninger deles ikke med andre.
  • Den 25. maj 2018 træder EU persondataforordning i kraft, og den følger jeg selvfølgelig. Derfor kan du efter denne dato få oplyst hvad vi har af informationer om dig og få dem rettet eller slettet. Dette sker ved henvendelse til indehaver Camilla Jensen.
  • Du kan læse mere her.
You need to Login for joining waitlist.