TRÆNING HVOR DU ER I FOKUS

PERSONLIG TRÆNING

Pt. lukket for personlig træning pga. barsel

At få en personlig træner er noget ganske særligt, fordi du i en periode har en person, som støtter, følger og hjælper dig med at blive den bedste og gladeste version af dig selv.

Har du et mål om en sundere og mere aktiv livsstil, så finder vi sammen frem til den plan, der passer til dine behov og din hverdag.

Den personlige træning foregår udendørs i området ved Ringkøbing Svømmehal eller et andet sted, vi aftaler.

Din træningsplan udarbejdes derfor som udgangspunkt uden træningsudstyr, så du kan træne alle steder; hjemme, i naturen, på et hotelværelse mm. Hvis du har nogle redskaber hjemme kan vi inddrage dem i dit træningsprogram.

I alle mine forløb har jeg fokus på, at træningen skal være effektiv, så vi skaber resultater. Træningen skal være sjov og give dig god energi, så dit program er altid individuelt tilpasset dit udgangspunkt og dit mål. Det vigtigste er, at vi laver en plan som fungerer for netop DIG.

Ingen mennesker er ens, og der findes ikke én måde, der fungerer for alle. Derfor er mit udgangspunkt altid i dig og dit mål.

Vi arbejder på, at du kan opnå dit mål, få troen på at du kan nå det, samt lysten til at udfordre og presse dig selv, når du træner.

Du har mulighed for at få 1-3 timers personlig træning om ugen.

Betalingen kan deles mod et gebyr på 150,- pr. rate. Minimum halvdelen af beløbet betales inden opstart, resten betales halvvejs i forløbet.

Du er altid velkommen til at sende mig en besked eller ringe til mig, hvis du har spørgsmål til hvordan vi kan sammensætte et forløb til dig.

DET SIGER KLIENTER OM PERSONLIG TRÆNING:

Forløbet har været fuldstændig fantastisk. Altså den opbakning og den vejledning har været helt igennem fantastisk! Jeg har lært en HEL masse om teknik og alt hvad der hedder træning. Jeg har lært at presse mig selv, jeg har lært at variere min kost. Jeg har lært at motivere mig selv. Jeg har også lært at man godt må spise usundt selvom man træner. Og jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg VIL anbefalede dig til alle! Fordi man kan mærke din begejstring for dit arbejde og man kan mærke din glæde og dit gå på mod! Og det er prisværdigt.

Jeg har fået en ny krop, er blevet mere smidig, bedre humør, velvære og et spark bagi (på en god måde). Du har altid et smil på læben og kan lige presse en, så man kan tage et par kilo mere. Har lært at der ikke skal så meget til for at være lidt bedre ved sig selv, og få det bedre. Du har gjort en kæmpe forskel for mig, så det vil jeg fortælle til alle jeg møder. Du er smilende, glad, venlig, dejlig at være sammen med, og der kommer hele tiden nogle små fif som man kan bruge, det syntes jeg er fedt, og det giver lyst til at fortsætte. Du er FANTASTISK, og har givet mig så meget!

Mit primære fokus har som sagt været styrken, og jeg er uden tvivl blevet stærkere, og mine 'mormorarme' har vist sig slet ikke at være 'mormorarme'. Som en ekstra bonus har jeg også tabt mig godt 6 kg og adskillige centimer, så mine bukser nu sidder for løst. Derudover er jeg blevet styrket i min glæde ved at træne - det giver masse af god energi. Camilla har løbende justeret træningsprogrammet, præsenteret mig for nye øvelser, vejledt omkring korrekt teknik og motiveret mig til lidt at give den en ekstra skalle ved træningen. Det hele altid krydret med godt humør, så alt i alt har det været en fest!

PERSONLIG TRÆNING 1:1

Personlig træning er for dig der vil sparkes igang med 100% fokus på dig til hver træning.

FORLØBET KAN INDEHOLDE
 • Opstartssamtale til kortlægning af mål og træningsplan
 • 1-4 x træning i ugen / hver 14. dag
 • Træningsprogrammer
 • Løbende coaching og kostvejledning
 • Fri mail korrespondance
 • Afsluttende samtale

1 x Personlig Træning

600 kr.

MAKKERTRÆNING 2:1

Hvis du har en god veninde, søster, din mor eller en kollega, som du gerne vil træne sammen med, så har I muligheden med forløbet Makkertræning.

For at kunne komme til Makkertræning er det en forudsætning, at I er nogenlunde på samme niveau. Har den ene eller begge nogle udfordringer eller skavanker anbefaler jeg personlig træning 1:1 for at kunne hjælpe og vejlede den enkelte bedst muligt.

FORLØBET KAN INDEHOLDE
 • Opstartssamtale til kortlægning af mål og træningsplan
 • 1-4 x træning i ugen / hver 14. dag
 • Træningsprogrammer
 • Løbende coaching og kostvejledning
 • Fri mail korrespondance
 • Afsluttende samtale

1 x Makker Træning

450 kr.*

*Pris pr. person

MÅNEDSFORLØB

Månedsforløb er for dig, der gerne vil træne på egen hånd, men som ønsker min hjælp til løbende nye træningsprogrammer samt løbende vejledning om både kost og træning. 

Vi har ugentlig update på mail, hvor vi får en dialog om hvordan det går med både træning og kost.

Jeg anbefaler at du booker min. 3 måneder for at få mest muligt ud af dit forløb.

FORLØBET KAN INDEHOLDE
 • Opstartssamtale
 • 1 x træningsprogram + gennemgang
 • Løbende vejledning om kost og træning
 • Fri mail korrespondance
 • Afsluttende samtale

Månedsforløb

1000 kr.
Tilmeld ventelisten We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.