UANSET HVOR DU BOR

ONLINE KOSTVEJLEDNING

ALLE FORLØB INDEHOLDER
  • Personlig koststrategi
  • Mini E-bogen "En varig livsstilsændring er vejen frem" med vejledning og lækre opskrifter
  • Ugentlig opfølgning
  • Løbende motivation, sparring og vejledning
  • Fri mail korrespondance
  • Et forløb tilpasset DIG & DIT mål

Online kostvejledning er for dig, som ønsker min vejledning, støtte og hjælp til et vægttab og/eller en livsstilsændring, uanset hvor du bor.

Ud fra et detaljeret spørgeskema, bliver dit forløb tilpasset dit mål, dit udgangspunkt og din hverdag.

Der er fokus på det ikke er en kur, men derimod arbejder vi på at skabe varige ændringer, som holder på lang sigt. Vi har fokus på livsstilsændringer med hovedvægten på dine kost- og spisevaner.

Forløbet varer som udgangspunkt minimum to måneder, og du kan herefter forlænge forløbet lige så længe du ønsker min hjælp.

En livsstilsændringer tager tid og det kræver din indsats og vilje. Jeg arbejder ikke med quickfixes og lynkure, men hjælper dig til at få et mere afslappet forhold til mad, så du opnår dit ønskede vægttab - og kan holde det. Alt sammen med helt almindelig mad.

Vi har ugentlig opfølgning pr. mail, så vi hele tiden har tæt kontakt, og vi ringer sammen, hvis der er behov. Selvom vi ikke ses i Ringkøbing er jeg altid til at kontakte for vejledning og al den støtte og motivation du har brug for.

For mere information om online kostvejledning, så send mig en mail eller skriv via min kontaktformular her.

Onlineforløb afregnes altid inden opstart med betaling af det fulde beløb. Ved forlængelse betales forud pr. måned.

DET SIGER KLIENTER OM ONLINE KOSTVEJLEDNING:

Jeg har været igennem et forløb hos Camilla, hvor fokus lå på kost og vægttab. Trods en stor geografisk afstand mellem os, var forløbet nærværende med grundig opfølgning. Hun var god til at afdække min situation og efterfølge sammensætte et forløb, tilpasset min hverdag. Jeg troede jeg vidste det meste om vægttab, men Camilla har tilføjet en masse ny viden, samt gode redskaber. Udgangspunktet for dette forløb, var at indarbejde gode vaner, som samtidig skulle danne grundlag for en ny eller ændret livsstil (i højere grad end en hurtig slankekur). Lige netop disse ændringer, har gjort det let at implementere i min hverdag. Og vigtigst af alt, let at fortsætte med. TAK for hjælpen!

I løbet af de 8 uger tabte jeg mig 7,2 kilo og 26,5 cm. Sammen med dig har jeg fundet den metode, der fungerer bedst for mig for at tabe mig – uden at føle, at jeg er på slankekur. Rigtig god plan for indtag af kalorier/fordeling på måltider
Det har været rigtig godt. Rigtig fint, at vi skulle besvare et spørgeskema til at starte med, så du kunne skræddersy en plan til mig, som passede til min dagligdag og hvad jeg kan lide/ikke lide.
God kostplan, som passede til mig og god feedback. God til at motivere mig og også til at få mig til at forstå, at det er helt i orden at spise slik eller kage engang imellem uden at skulle få dårlig samvittighed bagefter.
Rigtig god til at tage udgangspunkt i den enkelte person og finde dét, som virkede til den individuelle.

mad3
mad2
mad4
mad

Online Kostvejledning

1.500 kr.

Online Kostvejledning

1.500 kr.
You need to Login for joining waitlist.