TRÆN MED ANDRE

HOLDTRÆNING

Holdtræning er for dig, der godt kan lide at træne sammen med andre på mindre hold. Der er fokus på kvalitet og korrekt teknik, og derfor er der altid max. 8 deltagere på holdet. Det betyder alle deltagere bliver rettet og guidet igennem træningen. Det føles altså lidt som havde du valgt personlig træning, bare til en billigere pris.

Under holdtræningen vil du opleve at kunne yde mere end når du selv træner, og ofte mere end du tror, du kan. Der er musik i højtalerne, og du træner sammen med andre i et sjovt og motiverende fællesskab.

Uanset hvor du er i dit træningsforløb, vil der være workouts til træningen som giver dig udfordringer – enten konditions- og/eller styrkemæssigt afhængigt af hvilket hold du vælger at deltage på.

Til hver træning bliver du guidet og vejledt, og uanset niveau kan du deltage, da øvelserne tilpasses individuelt. Under forløbet vil du lære nye øvelser at kende og derved udvide dit øvelsesregister til din egen træning.

Har du større skader/skavanker, der skal tages hensyn til, bedes du kontakte mig inden at du tilmelder dig, så jeg kan vurdere om holdtræningen er det rigtige for dig.

Jeg glæder mig til at træne med dig!

DET SIGER DELTAGERNE OM HOLDTRÆNING:

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger af Camilla som personlig træner og holdtræner. Camilla er inspirerende og får mig til at yde mere end jeg troede jeg kunne.
Der er fuld power på i holdtræningen, det er hårdt, det er sjovt og jeg har det fedt bagefter. Camilla vejleder og holder øje med at alle på holdet udfører øvelserne korrekt, så skader undgås. Kan kun give ros til Camilla.

Det er en fornøjelse at træne hos Camilla! Grænser flyttes under hendes kyndige og profesionelle vejledning - mens ord som “du kan godt” og “ tro på dig selv” venligt gives, så man lige giver den en ekstra tand.
Hun er altid super behjælpelig med gode råd om kost og motion.

Det er bare den fedeste følelse i kroppen når man har været under Camillas kyndige (men hårde) hænder.
Det har i den grad udvidet min horisont hvad angår træning og kan varmt anbefales!

Super dygtig, altid glad og inspirerende. Hårdt på den fede måde. Kan varmt anbefale Camilla!

Jeg kan varmt anbefale træning hos Camilla. Hun er fantastisk. Jeg har fået ny inspiration til min træning.

PULS 'N' POWER

Puls 'N' Power

er for dig, der ønsker en bedre kondition. Det er holdet for dig, der kan lide at blive udfordret på din kondition og udholdenhed.

Timen er typisk bygget op som cirkeltræning/stationstræning eller flere workouts, hvor vi arbejder i højt tempo, arbejder i intervaller og arbejder på tid. Øvelserne er en blanding af styrke-, balance- og konditionsøvelser.

Vi arbejder med kropsvægt samt redskaber som kettlebell, TRX, prowler, forskellige bolde, stepbænk, boksepude mm.

Hvis du kan lide at få pulsen op og sved på panden, er dette holdet for dig!

Miniforløb:
Puls 'N' Power - Mandage kl. 17.00 - 17.55

3 x træning i uge 43-44-45

Datoer: 21/10 - 28/10 - 4/11

HVOR?

Træningen vil finde sted i Fys & Fitness “Træningssalen/kælderen” på Mejsevej 6B, 6950 Ringkøbing

PRIS

Min. 5 deltagere for at et hold gennemføres.
Max. 8 deltagere pr. hold.
Tilmeldingen er bindende.

Jeg glæder mig til at træne med dig!

DET MED SMÅT
  • I henhold til persondataloven gøres der opmærksom på, at du ved booking af træning, yin yoga eller workshops & events er indforstået med, at PT v/Camilla Jensen registrerer og opbevarer dine indtastede personlige oplysninger til journalføring samt udarbejdelse af faktura. Du er altid berettiget til at få berigtigede, udleveret eller slettet dine oplysninger, som sker ved henvendelse til indehaver Camilla Jensen. Du kan læse mere her.
You need to Login for joining waitlist.