GÆLDENDE VED TILMELDNING PÅ HOLD, WORKSHOPS & ENETIMER

HANDELSBETINGELSER

Ved tilmelding og køb af et forløb på hold, en workshop eller enetimer accepterer du nedenstående betingelser er gældende:

  • Din plads på et hold eller workshop først er reserveret ved registreret betaling.
  • Din tilmelding er bindende efter betaling. Dog kan du videregive/sælge din plads til en anden - husk at give os besked herom.
  • Når betaling har fundet sted tilbagebetales beløbet ikke - hverken ved udeblivelse eller framelding, uanset grunden hertil.
  • Der tilbydes ikke erstatningssessioner ved udeblivelse – vær derfor opmærksom på holdtype, ugedag, datoer og tidspunkt for det hold, som du tilmelder dig.
Aflysning af en enkelt session:

Skulle jeg som underviser blive syg eller af anden grund ikke kunne undervise en enkelt session i et forløb, vil jeg finde en ny dato for samme session hurtigst muligt, som erstatning for den aflyste session (oftes i weekend eller ferie). Der vil ikke blive tilbudt flere datoer at vælge imellem. Kan deltager ikke være med på den nye dato, kan deltager ikke få erstatning for den aflyste session.

Aflysning af en længere periode:

Skulle jeg være nødsaget til at aflyse over en længere sammenhængende periode (mere end en enkelt session) betales penge retur for de aflyste eller resterende sessioner i forløbet.

Aflysning af en workshop:

Skulle jeg som underviser blive syg eller af anden grund ikke kunne undervise en planlagt workshop, vil pengene blive refunderet til betalende deltagere.

Særlig for enetimer:

Har du behov for at aflyse en enetime, skal denne aflyses senest 24 timer før den aftalte tid for at kunne booke en ny dato. Ved enetimer er din tilmelding bindende og beløbet refunderes ikke ved udeblivelse eller framelding under 24 timer før den aftalte tid, uanset grunden hertil.

Force majeure:

Skulle jeg som underviser blive nødsaget til at aflyse sessioner/enetimer/workshops grundet Force majeure – dvs. en ekstraordinær situation, som jeg ikke har kontrol over herunder krig, strejke, naturkatastrofe, virus, epidemi o. lign. – vil pengene ikke blive refunderet.

Betalingsbetingelser:

Betaling sker umiddelbart efter tilmelding og inden deltagelse på hold, workshop og enetime. Din plads bekræftes først når betaling er registreret.

Betaling sker via:

Bankoverførsel: 7670 6540376

Persondatapolitik gældende PT v/Camilla Jensen

Ved tilmelding af hold, workshop eller enetime accepterer du vores persondatapolitik og i den forbindelse beder jeg dig oplyse de informationer, der er brug for i forbindelse med deltagelse, aflysninger o. lign. Dit telefonnummer og din mail vil kun blive anvendt, hvis det er relevant for det hold eller workshop, som du er tilmeldt.
Dine oplysninger videregives aldrig, og du tilføjes heller ikke automatisk til maillister.

Hvis der er akutte ændringer til dit hold, vil jeg sende dig en sms med information. Din mail anvendes ved større og længerevarende ændringer for dit hold eller workshop. Dine oplysninger slettes, når de ikke længere er relevant jf. lovgivningen.

Den 25. maj 2018 trådte EU persondataforordning i kraft, og den følger jeg selvfølgelig. Efter denne dato kan du derfor altid få oplyst, hvad vi har af informationer om dig. Kontakt mig, hvis du ønsker at få rettet eller slettet dine oplysninger m.v.

Jeg har databehandleraftaler med Mobilepay og Terapeutbooking.dk. Det betyder, at disse parter skal overholde Persondataforordningen og opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, og deles ikke med tredjepart.

Tilmeld ventelisten We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.